بهترین برندهای ایرانی شیرآلات ساختمانی و بهداشتی

بهترین برندهای ایرانی شیرآلات ساختمانی و بهداشتی

بهترین برندهای ایرانی شیرآلات ساختمانی و بهداشتی عبارت اند از :

شیرآلات راسان

یرآلات راسان از سال ۱۳۷۶ فعالیت خود را در زمینه تولید شیرآلات فانتزی ، اهرمی و کلاسیک همراه با ۵ سال گارانتی آغاز کرد.

شیرآلات سهند

شرکت سهند افشان آذر به عنوان بزرگ ترین صادر کننده شیرآلات بهداشتی ایران شناخته می شود. شیرآلات سهند با ربع قرن سابقه و بیش از ۳۵ میلیون دلار صادرات ، دارای بیشترین حجم صادرات است. گارانتی حقیقی ۷ ساله شیرآلات سهند از مزایای این شرکت محسوب می شود.

شیرآلات شودر

شودر در اوایل دهه هفتاد فعالیت خود را در زمینه تولید شیرآلات آغاز کرد و در سال ۱۳۷۷ موفق به دریافت گواهینامه فعالیت تولید و استاندارد ملی ایران شد. یکی از مزیت های استفاده از شیرآلات شودر ، صرفه جویی در مصرف آب با کارتریج های دو مرحله ای می باشد.

شیرآلات قهرمان

کارخانه شیرآلات قهرمان ، تولید کننده شیرهای ساختمانی ، تجهیزات حمام ، شیرآلات الکترونیکی و بیمارستانی است. محصولات کارخانه قهرمان دارای قابلیت رقابت با تولیدات دیگر کشورهای صنعتی مانند آلمان هستند ، علاوه بر این شیرآلات قهرمان به ۳۰ کشور جهان صادر می شوند.

شیرآلات KWC

KWC دارای خط تولید در کشورهای ایالات متحده آمریکا ، آلمان و ایتالیا می باشد. در سال ۲۰۱۳ کمپانی سوئیسی به نام فرانکه برند KWC را خرید و KWC زیر مجموعه ای از برند معروف Franke به حساب می آید. تنها نماینده رسمی KWC در خاورمیانه ، شرکت KWC ایران است.

شیرآلات شایان

شرکت شایان دارای ۳۰ سال سابقه مفید در زمینه تولید شیرآلات بهداشتی است.

شیرآلات درخشان

شرکت درخشان در سال 1367 بصورت سهامی خاص تاسیس گردید و با حدود سه دهه فعالیت مستمر و پویا ،هم اکنون در زمره شرکتهای برتر در زمینه تولید شیرآلات ، هود، اجاق گاز و سینک به شمار می رود. لیست قیمت شیرالات درخشان را میتوانید از این
لینک مشاهده نمایید .

شیرآلات البرز روز

طراحی‌های متفاوت و به‌روز دنیا و دقت بالا در ساخت شیرآلات البرز روز و استاندارد‌های معتبر جهانی تضمینی‌ است برای انتخاب آن.

شیرآلات کلار

شیر آلات کلار (kelar) از سال ۱۳۸۲به صورت فعال شروع به تولیدات شیرآلات بهداشتی نموده اند. تنوع شیرآلات بهداشتی کلار بسیار بالاست و تمرکز تولید این شرکت روی شیرآلات توکار است و هم به صورت ست و هم به صورت تک می توان محصولات این شرکت را تهیه نمود. یکی از مدل‌های محبوب این برند ست نیو فلت است.

شیرآلات آریانا

مجموعه آریانا از سال 1352 با اخذ مجوز رسمی از اتاق اصناف پایتخت تولید شیرآلات بهداشتی را با نام برند ایران دانش آغاز کرد. این شرکت از سال 1372 رسماً تولیدات خود را جهت ارائه به بازار داخلی و خارجی وارد نمود.

شیرآلات طاها

طراحی‌های متفاوت و به‌روز دنیا و دقت بالا در ساخت شیرآلات البرز روز و استاندارد‌های معتبر جهانی تضمینی‌ است برای انتخاب آن.

شیرآلات نوتریکا

طراحی‌های متفاوت و به‌روز دنیا و دقت بالا در ساخت شیرآلات البرز روز و استاندارد‌های معتبر جهانی تضمینی‌ است برای انتخاب آن.

شیرآلات رابو

طراحی‌های متفاوت و به‌روز دنیا و دقت بالا در ساخت شیرآلات البرز روز و استاندارد‌های معتبر جهانی تضمینی‌ است برای انتخاب آن.

مراحل تولید شیرآلات :

  1. ریخته گری : ریخته گری شامل سه نوع قالب ماسه ای ، دایکست و ریژه می باشد. ریخته گری ماسه ای همان ریخته گری سنتی است ، که در آن قالب های ماسه ای یکبار مصرف ساخته می شود و پس از ریختن مواد مذاب در آن و سرد شدن با زدودن ماسه ها محصول مورد نظر به دست می آید. برای تولید قطعات آلومینیومی و آلیاژهای روی از ریخته گری به روش دایکست استفاده می شود. یکی از بهترین روش های ریخته گری ، استفاده از قالب های ریژه می باشد که اکثرا شیرآلات باکیفیت و مرغوب از این روش تولید می شوند. از مزایای این روش می توان به دقت ابعادی خوب ، سطح تمام شده مناسب و کیفیت متالورژیکی بالای قطعات اشاره کرد.
  1. ماشین کاری : در این مرحله اضافات اطراف قالب توسط اره های صنعتی بریده شده و پس از خالی شدن ماسه مخصوص ریخته گری از داخل قطعه ، سوراخ ها به وسیله ماشین های تراش و دریل تراشیده می شوند.
  2. پرداخت کاری : پرداخت کاری دارای ۲ مرحله سنباده زنی و پولیش است. در مرحله سنباده زنی ، سطوح قطعات ماشین کاری شده ، توسط نوارهای چرخان سنباده ساییده می شوند تا ناهمواری های سطح کار صاف شود. در قسمت پولیش هم سطح کار براق و صیقلی می شود.
  3. آبکاری : فرایند آبکاری دارای ۳ بخش آماده سازی قطعات ، آبکاری نیکل و آبکاری کروم است.
  4. مونتاژ : در این مرحله پس از کنترل مشخات ظاهری ، کارتریج های اروپایی بر روی شیرآلات نصب می شوند. سپس در بخش آزمایشگاه ، آزمایش می شوند.

شیرآلات ایرانی بخریم یا خارجی ؟

در مورد شیرآلات نمی توان با اطمینان گفت جنس خارجی بهتر است یا ایرانی. به دلیل اینکه همه ی شرکت های اروپایی یا آمریکایی ، سفارش محصولاتشان را به کشور چین می دهند و چین تحت لیسانس این شرکت های اصلی به تولید محصول می پردازد.

همراه با این محصولات ، خود چین هم محصولاتی تولید می کند که با کمی کیفیت پایین تر مشابه محصولات تحت لیسانس است ، اما می توان گفت تفاوت چندان زیادی هم ندارند.

بعضی از شرکت های ایرانی هم قطعات خود را از چین وارد می کنند و تحت لیسانس یک شرکت اروپایی آنها را مونتاژ کرده و با پنج سال خدمات پس از فروش به بازار عرضه می کنند. اما باید گفت که شرکت های قدیمی معتبری هم مثل شیبه وجود دارند ، که شرکت قهرمان پیش از این شاگرد شیبه به شمار می رفت ، اما امروزه شیرآلات قهرمان به عنوان یکی از بهترین تولید کنندگان شیرآلات به حساب می آید.

چرا شیر آب سرد همیشه در سمت راست قرار دارد ؟

در قرن نوزدهم که لوله کشی به تازگی ابداع شده بود و آب گرمی وجود نداشت ، آب توسط یک تلمبه دستی مورد استفاده قرار می گرفت ، و از آنجا که بیشتر مردم راست دست هستند ، دسته این تلمبه در سمت راست آن نصب می گردید.

سال ها بعد که تکنولوژی آب گرم بوجود آمد ، بدلیل اشغال بودن سمت راست در سمت چپ قرار گرفت. امروزه حتی پس از طراحی شیرهای کلاسیک ، شیر آب سرد در جای قبلی خود باقی مانده است.

انواع آبکاری شیرآلات :

بعد از جنس بدنه ، مهم ترین مورد پوشش خارجی یا همان آبکاری می باشد ، در ادامه می خواهیم به انواع آبکاری شیرآلات بپردازیم.

  • آبکاری شیرآلات با روکش کروم

روکش کروم رنگی سفید مایل به آبی دارد. قدرت انعکاس سطح کروم کاری و صیقلی شده در حد ۶۵% است ، که این عدد برای نقره ۸۸% و  نیکل ۵۵% می باشد. اما با گذشت زمان خاصیت انعکاس نقره و نیکل ضایع می شود ، در حالی که در مورد کروم تغییری حاصل نمی شود. همچنین کروم در مقابل گازها ، مواد قلیایی و نمکها مقاوم است.

  • آبکاری شیرآلات با روکش برنج

برنج آلیاژی از دو فلز مس و روی می باشد ، از این فلز بخاطر کاربردهای خاص در جاهای مختلف استفاده می کنند. برنج رنگی تقریبا زرد دارد که شبیه به رنگ طلا است و به همین علت در بازار به روکش طلا معروف است. مس داخل برنج به آن خاصیت میکروب کشی می دهد ، و به همین خاطر از برنج به عنوان دستگیره و دیگر فلزات رایج در بیمارستان ها استفاده می کنند.

  • آبکاری شیرآلات با روکش مس

مقاومت مس در برابر خوردگی باعث شده انواع ظروف ، مخازن و لوله هایی که در معرض آب هستند ، را از آلیاژ های مسی بسازند. هنگامی که مس در معرض هوا قرار می گیرد ، در سطح بیرونی این فلز یک لایه سبز کم رنگ تشکیل می شود که زنگار نام دارد و مس را از زنگ زدن و خوردگی محافظت می کند.

  • آبکاری شیرآلات با روکش برنز

معروف ترین نوع برنز آلیاژی از مس و قلع می باشد ، که به آن برنز قلع دار می گویند. برنز های قلع کار شده محکم تر از برنج ها هستند . می توان گفت روکش برنزی جایگزین خوبی برای روکش مسی است و قیمت مناسب تری نسبت به آن دارد.

مقاله